Carlton

Image /

Project Profile

Bright and contemporary living spaces were developed to expand the traditional period proportions of this Victorian Era terrace settled on the city fringe since the mid 1800s.

Constructing the double storey extension was met with challenges integrating three metal cladding solutions into the fa├žade and limitations with site access. The build incorporated floor to ceiling and boundary to boundary glazing, seamless capping detail, a cantilevering steel frame with customised zinc cladding and sleek polished concrete floors.

With ideas and innovation going hand in hand, this successful outcome was fostered through a collaborative approach with the client, Windust architects and APC Build. Encouraging our client and team of contractors to think creatively and strategically throughout the build process delivered value for money and a functional lifestyle solution for many years to come.

Heritage poise balanced with modern living.